Скандальна українська виконавиця Оля Полякова встигла стати справжнім секс-символом нашої країни. Ідеальна фігура, довжелезні ноги, біляве волосся та ефектна зовнішність полюбилися мільйонам українців.

Поки хейтери переконані, що зовнішній вигляд співачки це всього лиш результати копіткої праці пластичних хірургів, Оля Полякова з легкістю довела зворотне.

Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Полякова вирішила поділитися з підписниками архівним знімком. Перед камерою виконавиця позувала у приталеній сукні з кольоровим принтом, яка підкреслила її стрункі форми. Зібране у пучок волосся, макіяж з акцентом на очі та прикраси завершили її досить ефектний look.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Користувачі мережі одразу ж засипали артистку компліментами та відзначили, що старша донька Олі Полякової – Марія – дуже подібна на свою зіркову маму.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Оля Полякова похвалилася підтягнутою фігурою в купальнику і викликала захоплені коментарі фанатів. Вона позувала на пляжі Маямі. Відповідне фото з'явилося на особистій сторінці Полякової в Instagram.

Суперблондинка виставила фото у відвертому купальнику і поцікавилася у шанувальників, дивилися вони її спонтанний концерт в Майямі, США. Фанати звернули увагу на фігуру співачки і чарівність. Вони засипали усміхнену Полякову компліментами.

Як повідомляв Знай. ua, неповнолітня дочка Полякової опублікувала фото в бікіні. Дочка Полякової росте справжньою красунею.

Також Знай. ua писав, що Оля Полякова довела, що вона королева не тільки ночі. Яскрава українська зірка затьмарила американський пляж.