Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно показала шанувальникам у соцмережі Instagram зворушливу фотографію.

Як відомо, зараз співачка проводить зимові канікули на сонячному острові Маврикій, звідки активно ділиться знімками. В цей раз Джамала опублікувала селфі з чоловіком, Сейт-Бекіром Сулеймановим.

На фото вона виглядає дуже щасливою і розслабленою, без макіяжу і сценічних костюмів – у простій майці і з розпущеним волоссям. А чоловік ніжно обіймає її за плечі.

"Ще раз зі святом всіх, хто святкує! Стомлені довгою дорогою, але щасливі :) Вибачте, буду вас радувати або дратувати фотографіями з океану деякий час. Не знаю, чи гарний я гід, але по можливості буду ділитися з вами всім, що побачу. Сама радію, що вперше опинилася на острові Маврикій. Слідкуйте за моїми сторіс і постами",- підписала фотографію співачка.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Джамала зворушливо привітала шанувальників у соціальних мережах з Новим роком і порадувала новим знімком зі своїм чоловіком Сейт-Бекіром Сулеймановим. У підписі до світлини співачка написала кілька теплих слів для своїх фанатів. Артистка стоїть в обіймах коханого чоловіка і посміхається в камеру.

Зірка одягла чорну блузу в поєднанні з чорно-білої спідницею, яка є яскравим акцентом в її аутфіті. Джамала завершила образ хвилястими локонами і класичним вечірнім макіяжем зі стрілками і нюдовой помадою.

Нагадаємо, що Джамала нещодавно взяла участь у новій фотосесії, позуючи в етнічному українському костюмі, який складався з оксамитового халата-каптана, розшитий золотими нитками і декорованим хутряним коміром.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Маврикії теж загоряє українська телеведуча Жанна Бадоєва. Тижневе перебування на острові, включаючи переліт, обійдеться мінімум в 5000 доларів на двох.

Також портал Знай.uа писав, що Джамала похвалилася новенькою студією, яку шукала дуже давно. Так, артистка зізналася, що майже записала нову пісню.