Солістка популярної української групи KAZKA Саша Зарицька спантеличила шанувальників колективу несподіваним визнанням, пише Politeka.

У вівторок, 8 січня, вокалістка опублікувала в офіційному Instagram-акаунті KAZKA пост з несподівано особистим визнанням. У ньому вона написала, що нещодавно закохалася і тепер "не знає, як з цим жити".

"Я закохалася… Він неймовірний, він такий сильний! В його обіймах хочеться тонути, з вами таке траплялося? Як з цим жити?", — поцікавилася у прихильників виконавиця.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що цей пост відразу привернув увагу шанувальників групи. Деякі з них припустили, що ці слова — просто рядки з нової пісні KAZKA, в той час як інші висловили стурбованість у зв'язку з тим, що закоханість може перешкодити роботі групи.

"Сподіваюся взаємно", "Будь обережна", "Це добре що закохалася. Іноді любов потрібна, але не захоплюватися", "Нових пісень тепер ми не почуємо по ходу", "Мені здається, це нова пісня", "З цим не живуть. Тут треба просто кайфувати"! — відзначають шанувальники групи.

Раніше повідомлялося, що вже другий раз KAZKA буде змагатися за право представляти Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення", який цього року пройде в Ізраїлі.

Популярна українська група KAZKA підтвердила свою участь у нинішньому нацвідборі на "Євробачення-2019".

Нагадаємо, KAZKA здивувала українців крутіше за Зеленського: ми будемо боротися.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярний український гурт "KAZKA" став переможцем у номінації "Хіт року, прорив року".

Також раніше портал повідомляв, що група Kazka "заплакала" англійською.