9-го січня свій 37-й день народження святкує герцогиня Кембриджська Кетрін Міддлтон. Дружина принца Вільяма вже отримала чимало теплих привітань, але в цьому просто неможливо сумніватися. Так, слід розповісти, чому усім нам так подобається Міддлтон.

Кейт Міддлтон вродлива і стильна.

Кожен вихід герцогині палко обговорюють в мережі, а модниці массово купляють схожі вбрання. Причому Кейт відома тим, що може одягати одне й те ж плаття неодноразово, а одним з її чобіт взагалі понад 10 років. А ще струнка мама трьох дітей обожнює джинси-скінні.


Кейт Міддлтон весела.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кейт не ображається на принца Вільяма, який порівнював її з ялинкою і навіть з бананом. Але й сама Міддлтон іноді жартує над лисиною коханого.


Кейт Міддлтон - хороша мама.

У свої 37 вона має трьох дітей, з якими чудово вправляється, хоч і з допомогою няні. Іноді, звичайно, Кейт з дітьми стають інтернет-мемами, коли ті розбігаються хто куди чи кривляються на камеру.

Кейт схожа на покійну принцесу Діану.

Принц Вільям неодноразово жалкував про те, що Кейт так і не змогла познайомитися з покійною мамою Діаною. Шанувальники часто обговорюють те, что Міддлтон справді схожа на леді Ді.

Кейт спортивна.

Вона з тих жінок, які грають в м'яч чи в хокей і на високих підборах, і на чималому терміні вагітності.

Кейт не пихата і практична.

Мідллтон скуповується у звичайних супермаркетах. Як пише The Sun, перед Різдвом Міддлтон зі старшими дітьми, у супроводі кількох охоронців купляла дитячі книжки і канцелярію в відомому дисконт-центрі. Зі слів очевидця, була приязна, але від селфі чемно відмовилася.