Зірка КВК Ольга Картункова значно схудла. Новий стан змінило зовнішність гумористи. 40-річний вік матері двох дітей став її гідністю. Виглядає Ольга чудово.

Своїми новими фото Картункова поділилася з шанувальниками в Instagram. На фото вона виглядає значно молодше своїх років і просто світиться від щастя. Скоро вона відсвяткує свій 41-й день народження.

На знімках Ольга Картункова позує перед новорічною ялинкою. Зірка гумористичних шоу просто світиться від щастя. Також вона побажала всім щастя смоим фоловерам.

«Просто... З Новим роком , улюблені)! Будьте щасливі, от і все! Буде щастя, буде все)» - лаконічно написала актриса.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Віддані фанати Картунковой зраділи її появі і зазначили, що їх кумир виглядає посвіжілою і молодшою.

«Ви шикарна щастя вам)), Дуже красива, Красуня, суцільний позитив, Така гарненька, Приємно,коли жінка повірила в себе і стала симпапулей!!!! Молодець!, Зовсім як дівчинка» - пишуть шанувальники.

Відзначимо, що на даний момент Ольга Картункова продовжує брати участь у гумористичних проектах, також знімається в кіно і разом з чоловіком виховує двох дітей – сина Олександра та дочку Вікторію.

Нагадаємо, "Хочу бачити, як росте дочка", - популярному КВНщику поставили страшний діагноз

Страшний діагноз поставили колишньому гравцеві команди КВН "Місто П'ятигорськ" Тимуру Гайдукову. У чоловіка виявили гостру форму раку — гострий лімфобластний лейкоз. Про це він повідомив на своїй сторінці у "Інстаграмі", звернувшись з проханням про допомогу.

Тимур Гайдуков заявив, що готовий боротися з хворобою, і попросив допомоги у своїх шанувальників і небайдужих людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відомого російського ведучого, який левову частину свого життя присвятив КВН Олександра Маслякова звільнили з посади директора підприємства "Планета КВН".

Також Знай.uа" писав, щороку в Україні з'являється 100 тисяч онкохворих. За статистикою, більше мільйона людей вже зараз страждають від раку і, на жаль, він займає третю позицію в списку причин смертності.