Телеведучий і відомий український шоумен Олександр Педан, в числі інших зірок, поділився з журналістами своєю думкою про те, що Володимир Зеленський балотується в президенти, передає Politeka.net. Відомий українець зробив високі ставки на кандидата від "95 кварталу", але разом з тим не виключив, що Зеленського можуть використовувати.

На думку Олександра Педана, українці так активно підтримують вихідців з шоубізу через розчарування в "традиційних" політиках – саме тому рейтинги музиканта і лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука та коміка Зеленського так високі.

"Зеленський і Вакарчук на перших місцях. Люди вже зневірилися в політиках. Вони більше довіряють артистам, тому що Святослав Вакарчук і Володимир Зеленський якісно роблять свою роботу протягом останніх 20-30 років. Таким людям, напевно, я теж довіряв би. Вони показали себе як професіонали в одній справі", — сказав він.

При цьому Олександр Педан допускає, що Володимира Зеленського можуть використовувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Може бути Зеленського використовують. Бачите, Володимир Зеленський як вчасно пішов, як у нас кажуть, з "стрьомного" каналу "Інтер", коли про нього пішла погана слава. Мені здається, що у нього є голова на плечах. Керівник він якісний. Але я розумію, що йому доведеться, якщо він вже піде в політику і брати на себе таку відповідальність, сподіваюся, що він від чого відмовиться. Тому що просто або лопне, або розірветься", — сказав телеведучий.

Нагадаємо, Зеленський йде в президенти: Ізраїль прокоментував шанси коміка на президентське крісло.

Країна в очікуванні майбутніх виборів президента, які відбудуться в кінці березня 2019. Поки українці не ознайомилися з повним списом кандидатів на крісло глави держави, однак кілька людей прикували особливу увагу народу. Так, на Новий рік український комік і телеведучий Володимир Зеленський заявив, що боротиметься за посаду президента на рівні з відомими політиками. Які шанси у Зеленського стати керівником України оцінили в Ізраїлі.

Видання jewishnews випустили статтю, в якій розклали, як кажуть, по поличках шанси актора "Кварталу 95".

Нагадаємо, раніше Зеленський закликав українців приєднуватися до його команді. Також він пообіцяв незабаром оприлюднити зміст своєї передвиборної кампанії.

Нагадаємо, Зеленський зачитав передвиборну програму: основні плани слуги народу з "Кварталу 95".

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський утер носа всім чиновникам і показав, яким має бути президент.

Також портал "Знай.uа" писав політологи оцінили шанси Зеленського на виборах.

Також раніше соціолог пояснила популярність Зеленського як політика.