Дерматолог Меган Маркл розкрила секрет її бездоганної шкіри. Передає Clutch.

Нікола Джосс в інтерв'ю Refinery 29 розповіла, що герцогиня не обмежується професійним доглядом і часто балує себе домашніми масками. Не дивно, адже на обличчі 37-річної дружини принца Гаррі практично немає зморшок.

Дерматолог поділилася рецептом маски, яку використовує герцогиня Сессекська, щоб зволожити шкіру і зробити колір обличчя більш здоровим:

Меган Маркл
Меган Маркл

"Я добре розмішую кокосове масло з куркумою в порошку, щоб отримати густу, але м'яку пастоподібну консистенцію, після чого наношу її на обличчя і шию Меган товстим шаром. Через 15 хвилин змиваю її водою кімнатної температури – результат дуже радує нас обох!".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що герцогиня Сассекська Меган Маркл витратила близько 500 тисяч фунтів на одяг і аксесуари. Ця сума більше будь-якої, що витратили спадкові принцеси у всьому світі. У перекладі на гривні це становить майже 35 мільйонів.

Меган Маркл
Меган Маркл

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Герцогині ще влітку почали закидати звинувачення, що вона занадто багато витрачає. Тільки на шопінг Меган Маркл витратила близько 200 тисяч доларів у 2018 році. Видання також зазначає, що тільки для дводенного туру в Ірландію вбрання та аксесуари Маркл загалом коштували 28 тисяч фунтів (975 тисяч гривень).

Головною статтею витрат за минулий рік для королівської сім'ї стала весільна сукня від модного будинку Givenchy, яка коштує понад 300 тисяч фунтів. Вона відразу ж увійшла в список найдорожчих весільних нарядів у світі.

Меган Маркл
Меган Маркл

Нещодавно незалежне інформаційне агентство вирішило підрахувати вартість всього одягу, який носили перші леді різних держав. У цьому рейтингу Меган Маркл є явним лідером.

Нагадаємо, 10 цікавих фактів про герцогиню Кембриджську Кейт Міддлтон.

Раніше Знай.ua повідомляв, 5 правил, які ніколи не ігнорує герцогиня Кембриджська.

Також Знай.ua писав, королевскій палац шокував світ відвертим фото Кейт Міддлтон.