Соліст легендарної групи Metallica Джеймс Хетфілд зіграв поліцейського у фільмі про серійного вбивцю Теда Банді. Передає Metal Hammer.

Фільм "Гарний, поганий, злий" (Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile) було представлено на фестивалі Sundance. У ньому рок-музиканту дісталася роль офіцера поліції Боба Хейворда.

Решта акторів теж не менш імениті. Головного героя зіграв Зак Ефрон, а одну з його жертв - Лілі Коллінз.

Режисерське крісло зайняв Джо Берлінґер. Він давній друг Хетфилда: колись йому вже довелося знімати документальний фільм про Metallica під назвою Some Kind Of Monster.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що американський журнал Billboard назвав найбільш високооплачуваних музикантів за 2017 рік. Рейтинг опублікували на сайті видання. На першому місці опинилася група U2, яка за рік заробила 54,4 млн дол. Основний заробіток приніс гастрольний тур Joshua Tree Tour.

Друге місце посів американський кантрі-виконавець Гарт Брукс, який заробив 52,2 млн дол. Третє місце зайняла американська група Metallica - 43,2 млн дол. Далі йде співак Бруно Марс з доходом 40,7 млн дол.

У першу десятку лідерів рейтингу також увійшли поп-музикант з Великобританії Ед Ширан (31,3 млн), співачка Lady Gaga (29,7 млн), американський виконавець Біллі Джоел (29,2 млн), група Guns N' Roses (27,8 млн), британський рок-музикант Роджер Уотерс (27,2 млн) і група Coldplay (26,5 млн).

Нагадаємо, музичний світ загалом і метал-сцена зокрема відзначають значущу подію: одному з батьків-засновників heavy metal, фронтмену легендарних Black Sabbath, легендарному пожирачу кажанів, великому і жахливому Оззі Осборну виповнюється 70 років.

Раніше Знай.ua повідомляв, культова група Metallica 1 лютого 2019 року порадує шанувальників своїм першим акустичним альбомом.

Також Знай.ua писав, вокаліст і гітарист Foo Fighters Дейв Гролл запросив на сцену 10-річного хлопчика, з яким вони зіграли пісню гурту Metallica.