Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня постала на огляд публіки у відвертому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі моделі, вона позує сидячи на колінах на пляжі біля самої води. Від цього і наряд Вікторії Боні намок. А одягнена вона у коротеньке і тоненьке коричневе плаття, під яким немає купальника і білизни. Через вологу плаття намокло і прилипло до тіла моделі. Таким чином шанувальники можуть роздивитися оголені груди Боні.

Вікторія сидить у спокусливій позі боком до камери, її волосся розпущене, розпатлане і намочене. Вона засунула руки між стегон, мабуть, таким чином додаючи пікантності цьому знімку. У підписі до фотографії Боня розповідає про відпочинок в Таїланді, а ось в геолокації до фото відзначений Дубай.

"Це була моя третя поїздка в Таїланд, як ви знаєте, друга була у минулому році, а перша ще до того самого цунамі... Я вирішила, що буду частіше літати сюди взимку... гріти кісточки, їсти смачні фрукти і звичайно ж фоткатися з кращим фотографом Пхукета @e.freyer_photo. Ти подивися, братан, який захід сонця... хто пам'ятає цю пісню Коржа? Обожнюю її! До речі, які треки порадите російських виконавців?", - написала Вікторія у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося, і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує 39-річну жінку за такі відверті фотографії.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.