Соліст американської групи Imagine Dragons Ден Рейнольдс помирився з дружиною, співачкою Ейжею Волкман.

Дружина соліста американської групи Imagine Dragons Дена Рейнольдса співачка Ейжа Волкман заявила, що вони помирилися. Пост вона опублікувала в Instagram.

"Я пишаюся тобою, Ден Рейнольдс, твоїм смиренням і здатністю раніше проявляти себе в ролі баскетбольного тренера, люблячого тата, яким ти є. Я знаю, що це була божевільна дорога. Це вбило нас обох у багатьох моментах. В минулому році ми вбили один одного і тепер відновлюємося. Ви можете стати найгіршим в очах гігантського шторму. Ви повинні. Це обряд. Це єдиний шлях до кращого життя. Більш зріле почуття себе. Чесна безсоромна готовність померти мільйонами смертей, просто щоб бути щирим. Ось що ми зробили. І зараз – чесність. Це все, що нам потрібно. Продовжуємо розкривати внутрішню дитину. Я зроблю це з тобою. Я пройду через це і буду любити кожну хвилину" – написала вона.

Ейжа Волкман і лідер групи Imagine Dragons Ден Рейнольдс одружилися у 2011 році. Вони виховують трьох дітей: шестирічну Ерроу і однорічних близнюків Гію і Коко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

У квітні 2018 року Рейнольдс заявляв, що вони з дружиною розлучаються.

Раніше повідомлялося, що 21-річна Тіна Кунакі, дружина 52-річного актора Венсана Касселя, офіційно оголосила про свою вагітність. Красуня-модель показала кругленький животик, виклавши оголене фото Instagram.

На фото з соцмережі Тіна Кунаки позує на пляжі, прикриваючись великим капелюхом. На обличчі моделі красується щаслива усмішка.

Пара одружилася чотири місяці тому і поїхала відпочивати в Бразилію. Для Касселя ця дитина стане третьою, він вже має двох дітей з Монікою Белуччі.

В коментарях шанувальники захоплюються жіночним видом Тіни і бажають їй особистого щастя, легкої вагітності і пологів.

Як повідомляв Знай.uа, автор хіта "Плакала" "Kazka" пояснив сенс пісні: суть проста.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Венсан Кассель розповів, як познайомився з 21-річною дружиною.