У січні 2019 року відбудеться прем'єра документального фільму про легендарного співака Майкла Джексона.

Про це повідомляє телеканал новин «24».

Майбутньою стрічкою вже незадоволені родичі поп-короля, так як в ній розповідатиметься про сексуальний зв'язок співака з хлопчиками.

Кінофестиваль Sundance буде проходити в місті Парк-Сіті, США, з 24 січня по 3 лютого. На ньому буде представлений документальний фільм про легендарного артиста Майкла Джексона. Кінокартина називається "Залишаючи Неверленд" ("Leaving Neverland").

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фільм став одним з найбільш очікуваних серед шанувальників поп-короля, але у родичів померлого він не викликає захвату.

В описі до кінокартині йдеться про те, що в розпалі своєї слави легендарний виконавець мав інтимний зв'язок з хлопчиками восьми і десяти років. На даний момент постраждалим вже за тридцять, і вони набралися сміливості відверто розповісти про сексуальне насильство Майкла Джексона. Але близькі поп-короля категорично заперечують те, в чому звинувачують співака.

Вад Робсон і Джеймс Сейфчак під присягою дали свідчення, що Майкл ніколи не робив нічого недоречного по відношенню до них. Вони подали до суду на представників Джексон, вимагаючи мільйони доларів. Їх позови відхилені.

Цей так званий "документальний фільм" – просто чергове перефразування застарілих тверджень Майкла, що дискредитують його, – говорилося в заяві близьких Майкла Джексона.

На офіційному сайті кінофестивалю Sundance немає ніяких тверджень, що Вад Робсон або Джеймс Сейфчак давали публічні заяви про фільмі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірка популярного різдвяного фільму "Один вдома" Маколей Калкін оголосив, що змінить своє ім'я.

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблений герой мільйонів "міцний горішок" ледь не пропустив допрем'єрний показ фільму "Скло", в якому грає одну з головних ролей. Увечері напередодні прем'єри Брюс Вілліс добряче погуляв в одному з нічних клубів Лондона.
"Знай.uа" писав, що українська співачка Настя Каменських плаття замінила на незвичайний наряд, що нагадує образ Майкла Джексона.