Настя Каменських і Потап вчергове підігріли чутки про те, що вони пара. Про це передає Clutch.

Репер і співачка виклали у соцмережі фото з відпочинку. Незважаючи на те, що вони намагалися приховати спільне знаходження в одному басейні, шанувальники швидко все дізналися.

Кілька днів тому в Instagram Насті з'явилося фото, на якому вона позує у відвертому чорному купальнику.

"Ми почали нашу відпустку", — підписала кадр Каменських.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А на Різдво, 7 січня, Потап виклав фото з того ж самого басейну. Лідер гурту MOZGI ніжиться під сонцем і попиває коктейль. Фотографом виступила, судячи з усього, сама Настя.

Шанувальників, які давно вже запідозрили артистів в романі, дуже схвилювали такі фото.

"Клас, у Насті фото біля цього ж басейну", "Разом з Настею відпочивають. Навіщо приховувати стосунки, коли і так все в окрузі знають", "Вони що разом?" — пишуть в коментарях передплатники.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських після розриву творчого дуету з Потапом буквально засипає соціальні мережі відвертими фото.

Останні знімки в Instagram, де вона зображена в рожевому купальнику на пляжі і відкрито демонструє всі принади. Фанати оцінили фігуру Каменських.

Ох, чортова штучка", "Дуже приваблива", "Аквамен б не пройшов повз, скористався б", "Настя, як Вам пасують форми! Соковиті форми", - пишуть в мережі.

Проте друга фотографія, на якій співачка сидить на шезлонгу спиною викликала критику від фанатів:

"У моєї дружини краща і без фотошопу", "Не попа, а ж*па", "Постійно одна жопа", "згладжено шкірц в редакторі", "Ні щоб викласти нормальну фотку, так вона викладає свою ж*пу, якщо чесно, пора до психіатра".

Раніше Знай.ua повідомляв, попа Каменських знову викликала ажіотаж у мережі.
Також Знай.ua писав, Настя Каменських зачарувала фанатів жіночним чином, просто милуйтеся.