Зоряне подружжя українського шоу-бізу Катя Осадча та Юрій Горбунов насолоджуються спільним відпочинком та не перестають радувати фанатів романтичними фото.

Про це пише видання Clutch.

Одразу після Нового року Катя Осадча та Юрій Горбунов відправилися на канікули на острові Маврикій. Телеведучі насолоджуються спільним відпочинком, раз у раз влаштовуючи романтичні вечори і затишні сімейні посиденьки.

У своєму Instagram Юрій Горбунов опублікував Селфі з дружиною Катею Осадчою. Усміхнена і щаслива пара зворушила підписників до сліз.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шанувальники засипали Горбунова і Осадчу компліментами та побажаннями. Українці в один голос відзначають, що їх союз був визначений долею і вони дуже підходять один одному.

"Солодка парочка вау", "Від долі не втечеш", "Чудова пара", "Красаааа!!! Молодці!!!!", "Такі гарні, класного вам відпочинку", "Щастя вам. Ви такі светлі люди. Наші люди. Українські", "Ви дуже гарні, щасливі! Хай Господь благословляє ваше життя! Щоб ваша сім’я завжди була взірцем для іших!", "Ви такі прості і класні", – пишуть шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, відомий український телеведучий Юрій Горбунов, який деякий час тому відправлявся з Катею Осадчою до Індійського океану, вирішив поділитися смішним фото на пляжі.

Шанувальники почали жартувати про фігуру і засмагу Горбунова. Під його знімком в Instagram фанати залишили безліч коментарів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська телеведуча Катерина Осадча разом з чоловіком, шоуменом Юрієм Горбуновим одразу після Нового року вирушили на райські острови, локацію яких поки тримають в секреті.

Так, знаменитість вирішила похвалитися яскравими кадрами в Instagram, проте фанати помітили дещо цікаве. Шанувальники підозрюють артистку в третій вагітності.

Також Знай.ua писав про те, що Катерина Осадча, як і багато інших зірок, готується до святкування Нового року.