Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала милі дитячі знімки з мамою і сестрою – Джіджі Хадід – і зворушливо привітала свою маму з Днем народження.

На першому фото в цій публікації вже доросла Белла позує разом з мамою десь у барі. Белла Хадід позує у відвертому сріблястому платті, під яким немає білизни. До того ж декольте в цьому вбранні досягає пупка на тілі моделі, а також сукня оголює довгі ноги і підкреслює витончену фігурку дівчини. Волосся Белла Хадід зачесала у високу зачіску на маківці, а на її обличчі непомітний макіяж. У вухах моделі блискучі зелені сережки. Мама моделі одягнена в чорне вбрання, її волосся розпущене. Жінки притулилися одна до одної і мило посміхаються в камеру.

Решта фотографії зроблені в далекому минулому, де Белла і Джіджі ще зовсім крихітні, а ось їх мама на тих знімках справжня красуня, втім, як і зараз. У підписі до фотографії Белла залишила зворушливе привітання.

"З Днем народження! Мій кумир, мій приклад для наслідування, мій найкращий друг! Я була б ніхто і ніщо без тебе! Ти найбільш любляча, тепла, добра, самовіддана, щедра, чесна, блискуча, красива, неймовірна жінка, яку я знаю. Іноді я навіть не можу повірити, що ти справжня, і що мені так пощастило мати таку маму, як ти! Спасибі за те, що народила двох моїх прекрасних кращих друзів на цьому світі @gigihadid @anwarhadid, які захищають і вчать мене всьому, що ви знаєте. Ви ідеальні! З Днем народження, мамо! Спасибі за те, що ти є! Я люблю тебе!", - написала Белла.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники моделі в захваті від її зворушливого звернення до мами і приєднуються до привітань.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.