Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує в басейні з квітами в руках. Схоже, на зірці темний роздільний купальник, в якому вона вже позувала на пляжі. Оля занурила різнобарвні квіти у воду басейну і прикрила очі. Її волосся зібране у високий хвіст на обличчі легкий макіяж, а у вухах масивні сережки.

У підписі до фотографії Бузова похвалилася, що отримала квіти від невідомого шанувальника прямо на Мальдіви, де вона зараз відпочиває. "Дівчатка, все-таки на цій планеті є ще справжні чоловіки. Які незважаючи на те, що через цілий океан від тебе, можуть ось так взяти і зробити начебто дрібницю, але в той же час такий величезний крок. Як же це романтично. Сьогодні вранці мені на віллу доставили букет квітів. Інкогніто, що ще більш романтично. А ви знаєте, як я люблю квіти. Хто ти?".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив фото Бузової в басейні з букетом. Деякі також почали висувати версії про те, хто надіслав співачці квіти. "Дівчина, це знову ресепшн, букет так і не повернули, віддайте хоча б вазу", "Доставка квітів в басейн? Теж так хочу", "Покоївка, напевно, подарувала", "Ти прекрасна", "Така дивна фотографія. Навіщо заходити у воду? Що б зробити фото з квітами? А в морі пробували?", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.