Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує в зимовому образі разом зі своїм чоловіком. На знімку Оля з'явилася на огляд публіки у чорному спортивному комбінезоні для катання на лижах. Її волосся розпущене і розвівається на вітрі, Оля не дивиться в камеру, а на її руках немає рукавичок, хоча, судячи з фото, там холодно. Її чоловік Володимир Локотко теж в спеціальному костюмі для зимового спорту.

Схоже, парочка вирушила на зимові свята кататися на лижах. Ось тільки геолокації до фотографії Оля Фреймут не залишила, тому не зрозуміло, на тлі яких гір позує ця парочка. Зате видно, що вони добряче замерзли, але навіть це не псує їх сімейну ідилію. До цього знімка телеведуча залишила зворушливий підпис.

"Ексклюзивність моменту ми розуміємо лише з часом. Яке щастя жити кожною секундою", - написала Ольга Фреймут. А шанувальники телезірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати нове фото на її сторінці. Так, майже всі фолловери засипають парочку компліментами і бажають гарного відпочинку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Оля, Ви несете жіночність і мудрість у світ", "Такі красиві, неможливо очей відвести, ви чудові", "Гарного відпочинку, Оля", "Гармонія, супер", "Одягни шапку, застудишся", "Абсолютна гармонія", "Ольга, ви прекрасні", "Тебе на тлі того снігу і не видно зовсім", "Оля, Ви класні", "Олечка, обожнюю Вас! Будьте щасливими і успішними завжди!", "Дуже ніжне фото", "Які ж ви гарні, надихаєте на любов", "Олечка, яка ж ти красива, захоплююся тобою", "Ви створені один для одного. Така зворушлива фотографія", - пишуть в коментарях до фото Фреймут.

Нагадаємо, головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.