Меломани всього світу в шоці від нещодавньої заяви популярної британської співачки Адель. Так, виконавиця вирішила не продовжувати музичну кар'єру і піти зі сцени.

Але фанати співачки вирішили, що їй просто так не піти. У мережі з'явився оригінальний флешмоб, який буквально заполонив профілі користувачів Instagram.

Відома співачка спробувала пояснити своє рішення. І за словами Адель, вона хоче приділяти більше часу 6-річному синові Анджело, оскільки обділяла його увагою через насичені гастролі. Отже, британська співачка вирішила піти з великої сцени, закрити свій музичний бізнес і припинити податкову звітність, у якій вела свої доходи від концертів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На таку заяву миттєво відреагували користувачі мережі. Шанувальники Адель запустили незвичайний флешмоб з однієї з найвідоміших пісень зірки – "Someone Like You".

У першому відео, яке опублікували в Instagram, одне желатинове ведмежа як би наспівує хіт артистки, а згодом до нього приєднується цілий хор. За таким же шаблоном пісню Адель "заспівали" і інші продукти і побутові речі. Челендж підтримав український боксер Олександр Усик.

Варто нагадати, що користувачі відомої соціальної мережі Twitter постійно придумують різноманітні флешмоби. То вони діляться тим, що не вміють робити прості, на перший погляд речі. Наприклад, моргати одним оком або відкривати пляшки з-під пива. То вони присвячують челлендж популярному хоррору, який щойно вийшов на екрани і побив усі рекорди за переглядами. Їх фантазія не припиняє дивувати. На цей раз користувачі запустили цікавий і досить незвичайний фелшмоб. Його учасники намагаються розшифрувати короткі форми популярних і поширених імен.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Індії рік почався з перевороту. 1 січня 2019 року 5 мільйонів жінок вишикувалися пліч-о-пліч у величезну колону в штаті Керала. Вони утворили так звану жіночу стіну, довжина якої склала 620 кілометрів. Сформований ланцюг – це не звичайний флешмоб або шанування традицій. Це неймовірно потужна заява.

Нагадаємо, чотири покоління під одним дахом: в мережі набирає популярності новий флешмоб для родичів.

Як повідомляв Знай.uа флешмоб стартував: полонених українських моряків підтримує весь світ.

Знай.uа писав, таємниці Facebook виявилися набагато страшніше, ніж всі думали: приховувати більше нічого.