Умови VIP-залу аеропорту Шереметьєво виявилися недостатньо "королівськими" для української співачки Світлани Лободи, яка зараз активно гастролює в Росії. Лобода, яка ніколи не відрізнялася м'якістю характеру, вирішила показати всю міць свого гніву прямо в аеропорту, і влаштувала справжній скандал, оскільки залишилася незадоволена якістю обслуговування в VIP-залі.

На відео звернув увагу портал Клопс і опублікував відео, зняте очевидцем.

За словами свідка конфлікту, співачку повинні були забрати в паспортного контролю після прильоту в Москву. Однак її ніхто не зустрів і Лобода була змушена йти пішки до VIP-залу. Потрапив на відео розмова закінчилася тим, що співачка пообіцяла залучити своїх знайомих розібратися в ситуації і пішла разом зі своїм охоронцем.

"Мені не потрібні ваші вибачення, мені потрібен професіоналізм в роботі", - заявила співробітникам VIP-залу Лобода.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, розкута Світлана Лобода показала улюблені пози: красу не можна ховати.

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

На фотографіях, які з'явилася в записі Світлани Лободи, вона постала на огляд публіки в ніжному пляжному образі і позує на сходах, демонструючи довгі голі ноги. Для фотосесії співачка одягла довгу бежеву блузку. Волосся артистки розпущені, а на голові у неї косинка з вузликом, на очах круглі сонцезахисні окуляри. На руках і ногах червоний лак. Світлана згинається в різних позах на камеру.

У підписі до фотографії Лобода написала: "Хочу до сонця #авокругхолода". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засинають зірку компліментами і привітаннями в коментарях. А деякі запитують Світлану, де і з ким вона відпочивала в новорічні свята.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком. Співачка привітала шанувальників з Різдвом яскравим пляжним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадная" Лобода показала, що робить за лаштунками.