Опальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, посварилася зі співробітниками аеропорту "Шереметьєво", при цьому вона не добирала слів і вживала мати.

Відео, яке зняв очевидець, обійшло всі соцмережі. Співачку нібито повинні були забрати біля паспортного контролю після прильоту в Москву, однак її ніхто не зустрів і Лобода була змушена йти пішки до VIP-зали.

Після появи в мережі відеоролика, де Світлана Лобода обурюється поганою роботою співробітників віп-зали "Шереметьєво", співачка вперше прокоментувала інцидент.

В інтерв'ю російському виданню зірка російського розливу зізналась в нульовій толерантності:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У мене нульова толерантність до непрофесіоналізму. Якщо людина приходить до мене на концерт і купує квиток, я повинна відпрацювати на 200%, щоб виправдати надану мені довіру. Якщо я оплачую дорогі послуги віп-терміналу лише, щоб встигнути на перший генеральний прогін шоу, прем'єра якого в кінці тижня відбудеться в "Крокус сіті хол", я очікую від співробітників аеропорту якісного виконання своїх посадових обов'язків".

Також вона заявила, що готує офіційну претензію на адресу аеропорту - Лобода вимагає пояснень, на якій підставі не були виконані оплачені нею послуги з віп-зустрічі в терміналі Шереметьєво.

Єдине, чого не пояснила скандальна Лобода, чому вона дозволила собі грубі лайливі слова, спілкуючись з персоналом аеропорту. До слова, вжила вона їх теж "професійно".

Нагадаємо, Світлана Лобода показала характер у Шереметьєво. Умови VIP-залу аеропорту виявилися недостатньо "королівськими" для української співачки. Лобода, яка ніколи не відрізнялася м'якістю характеру, вирішила показати весь свій гнів просто в аеропорту, і влаштувала справжній скандал, оскільки залишилася незадоволена якістю обслуговування в VIP-залі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода відвезла дітей подалі з Росії.

Також Знай.ua писав, Лобода показала яскраві і спокусливі фото зі свого райського відпочинку.