Одеський сатирик Михайло Жванецький вкрай несподівано відреагував на можливе президентство шоумена Володимира Зеленського.

Як інформує replyua.net з посиланням на Defense News, сатирик привітав рішення Зеленського балотуватися на пост президента України і підкреслив, що цей чоловік молодий і розумний, і він набагато краще старих комодів.

Більше того, Жванецький упевнений, що кандидатура Зеленського на виборах в Україні - це гарне рішення для країни. Коли у сатирика поцікавилися, чим йому подобається Зеленський, письменник підкреслив, що Україна все життя з тупими правителями.

"Ну і що, що він комедійний актор? Коли все життя ми з тупими, як комоди, це набагато гірше, ніж симпатичний і розумний молодий чоловік", - заявив Жванецький.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У той же час він вважає, що у Зеленського вкрай низькі шанси перемогти на президентських виборах.

До речі, ще раніше скандально відомий український політолог Михайло Погребинський заявив, що Зеленський - це не найкраща кандидатура. За його словами, в політиці ця людина не має ніякого досвіду, тому ним можуть почати маніпулювати більш зрілі політичні інтригани. Погребинський не виключає, що перемога Зеленського обернеться тяжкими наслідками для країни.

Нагадаємо, Притула і Зеленський зустрілися у несподіваному місці: вся Україна затамувала подих. Чи то доля, чи випадковість, але сталося так, що в український прокат практично одночасно вийшли дві знакові стрічки, від яких критики очікували багато: комедія "Секс і нічого особистого" (20 грудня) із Сергієм Притулою та "Я, ти, він, вона" (27 грудня) із Володимиром Зеленським у головній ролі.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський вже вибрав міністра охорони здоров'я, і це не Супрун. Користувачі мережі не втомлюються стежити за кожним кроком Зеленського. Вони пригадали один з недавніх концертів студії "Квартал 95" в Харків. Після нього відомий український педіатр Євген Комаровський опублікував спільне фото з Зеленським на своїй сторінці в Facebook.