Українська співачка Ані Лорак будує свою кар'єру в Росії вже декілька років. Українці засуджують такі дії виконавиці, адже вона розважає та приймає нагороди від країни-агресора.

Нещодавно Лорак дізналася про зраду свого чоловіка Мурата. Після цього співачка подала на розлучення. Фанати вже активно будують теорії про те, з ким закрутить новий роман Ані Лорак. Так нещодавно вона показала фото з відпочинку в США з Філіпом Кіркоровим.

Знімок артистка опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram. На ньому Ані Лорак позує разом з російським співаком Кіркоровим і донькою.

"Відсвяткували старий Новий рік з улюбленим Хрещеним Філіпом", - підписала фото співачка.

Підписники артистки гадають, де ж подівся чоловік, адже свято прийнято проводити в колі родини. Вони почали активно обговорювати фото.

"А де чоловік? Це ж сімейне свято", "Проблеми в сім'ї, Цього і слід було очікувати, її ставлення до шлюбу було і до чоловіка було брутальним", "А де чоловік", "А де ваш чоловік, його зовсім не видно" , "Чоловік на заслуженому відпочинку. У відставку", - написали вони в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно Лорак вирішила підігріти інтерес фанатів і опублікували нове фото. На знімку, який з'явився в записі зірки, вона позує на вечірній прогулянці. Геолокації на фото немає, але раніше Лорак викладала фотографії з Майамі, так що швидше за все вона там. Але шанувальники також припускають, що співачка може бути вже в Лас-Вегасі, так як з цього міста публікує фотографії її друг Сергій Лазарєв.

Нагадаємо, що мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі. Скандальна співачка показала афішу чергового виступу на російському телеканалі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".