Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко (Потап) показав на своїй Instagram-сторінці відео, створене на честь двадцятирічної співпраці з виконавцем Ugo.

Уточнимо, що Потап і Юрій Горовий (Ugo) почали своє співробітництво в 1998 році, допоміг їм у цьому засновник гурту "Вхід у Змінному Взутті", у складі якого репери виступали якийсь період.

Щоб привітати колегу і друга з ювілеєм, виконавець зібрав кадри зі зйомок кліпів, гастролей та побуту артистів за 20 років і продемонстрував їх в одному відео. Варто відзначити, що в ролику можна побачити артистів ще юними в самому початку їх кар'єри.

"Ось так 20 років поспіль! Вітаю @ugogorovoy з ювілеєм, ми ще здивуємо всіх! 20 years of happy hip hop living", - підписав публікацію Потап.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники репера, а також виконавці з групи MOZGI і Позитив приєднайся до привітань у коментарях:

"Так Леха, Дякую! 20 років ШБ - ЦЕ РІВЕНЬ!!! Хоча стривай, адже в кліпі Планова ти теж брав участь кома значить виходить 20 років тому ми з тобою потрапили на нескінченну кількість екранів телевізорів! Так що теж тебе з ювілеєм! Ти теж 20 точку в шоу-бізнесі... і ось помітиш тире як-то все правильно розгорталася і розгортається, і спочатку ніхто — тепер все!" - відповів на привітання Потапа Ugo.

"Хто був ніким, той стане всім,а хто став усім — той стане мем", - пожартував Потап.

Примітно, що Ugo на своїй сторінці в соцмережі опублікував старе фото з ще молодим Потапом.

Нагадаємо, що на сторінці прийомної дочки Потапа з'явився зворушливий сімейний знімок, де він радісно позує разом із колишньою дружиною, рідним сином і прийомною дочкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом із Настею Каменських, опублікував цікаве фото в своєму Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських і Потап в черговий раз підігріли чутки про те, що вони пара. Репер і співачка виклали у соцмережі фото з відпочинку.