Екс-SMASH!!, а нині успішний сольний виконавець Сергій Лазарєв "засвітив" у Мережі відверте фото у обіймах української співачки Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії. Жінка, яка нещодавно пережила розрив з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу і виховує дочку Софію, явно втомилася від самотності і ніжно притискається до Лазарева, в той час, як Сергій інтимно обіймає її за талію. Під фотографією Лазарєв розсипався в зізнаннях Кароліні, назвавши її рідною душею. Шанувальники відреагували на фото миттєво, заявивши, що Лорак і Лазарєв були б чудовою парою і негайно приписавши їм роман.

«Моя людина! Рідна душа! Обожнюю! Завжди поруч!», написав Лазарєв під фото.

Це фото шанувальники зіркової пари порахували ще одним доказом їх роману. Вони засипали Сергія і Кароліну компліментами, назвавши їх найкрасивішою парою шоу-бізнесу, а також питаннями: коли вже вони одружаться?

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Лазарєв і Кіркоров намылились на Євробачення від Росії.

Ходять чутки, що на Євробачення в цьому році поїде Сергій Лазарєв - вже за перемогою. Не виключено, що знову в тандемі з Філіпом Кіркоровим. Ну, подивимося, скоро обіцяють оголосити ім'я конкурсанта від Росії.

Так, зараз обговорюють цікавий момент: популярний російський співак Сергій Лазарєв може брати участь у конкурсі вдруге

2 роки тому Сергій Лазарєв зайняв третє місце на Євробаченні, показавши тим самим один з кращих результатів для Росії за 21 рік участі в конкурсі. Тепер же видання Dni.Ru публікує коментар артиста про можливе повторне участі в Євробаченні.

Нагадаємо, Євробачення-2019 "забанило" Росії. Сайт з акредитаційної формою на конкурс "Євробачення" з невідомих причин перестав відповідати на запити користувачів з території Росії. З цією проблемою першими зіткнулися російські журналісти, які вирішили подати заявку на акредитацію на конкурс — при переході на сторінку https://ebu.accredion.com/ браузери наполегливо видають "неіснуючу сторінку". Проблему можна вирішити, тільки "обдуривши" ресурс і помінявши IP комп'ютера через додаток VPN — з пристроїв не з території РФ на сайт можна зайти спокійно. Схожа ситуація спостерігалася з забороненою в Росії додатком Telegram. За словами журналістів, проблема існує з осені — вже тоді акредитуватися на "Дитяче "Євробачення" було можливо, лише помінявши IP-адреса пристрою.

Як повідомляв "Знай.uа", фанат перетворював себе на Кароль, а став Лободою.

"Знай.ua" писав, Лобода розкрила таємницю імені дочки.