Відомий український ведучий Олександр Педан в одному з нещодавніх інтерв'ю висловив свою думку з приводу автомобілів на європейській реєстрації.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Зе Інтерв'юер".

Так, в інтерв'ю Анатолію Анатолійовичу ведучий зізнався, що на свою машину грошей назбирав сам. А що стосується водіїв на іноземних авто, то, на думку знаменитості, вони найчастіше порушують правила дорожнього руху й їздять "більш стрьомно".

"По-перше це не чесно. Я сам заробив на свою машину, а хтось купив її в три рази дешевше. Але це таке, ф*г з ним. Мені їм не шкода, але ці машини реально їздять"стрьомно". Я не знаю з чим це пов'язано. Хлопця, який на такій машині буде мчати, зупинить поліція і він її може просто віддати їм", - заявив Педан.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що міністерство охорони здоров'я України підготувало постанову, яка зобов'яже водіїв проходити медичне обстеження, а в разі виявлення хвороби, українцям заборонять сідати за кермо. Про це повідомляють представники МОЗ. На даний момент чиновники допрацьовують новий закон і якщо він вступить в силу, багатьох водіїв чекають суворі випробування. Ця постанова зараз активно обговорюється в профільних міністерствах і відомствах, а також і в суспільстві, що викликало чималий резонанс і багато суперечок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в світлі останніх подій, почали ходити чутки, що через черги на митницях, період пільгового розмитнення можуть продовжити. Відомо, що деякі нардепи вже заявили, що ініціюватимуть продовження пільгового періоду розмитнення автомобілів з європейською реєстрацією.

Нагадаємо, через депутатів, українці залишаться без авто: перевіряти будуть щорічно, як в Європі.

Як повідомляв Знай.uа влада зробить євробляхерам несподіваний подарунок: величезні черги бажаючих.

Знай.uа писав, євробляхи без розмитнення: українці знайшли лазівку, як обійти закон.