Колишня модель, мати "ангелів" Victoria's Secret Джіджі і Белли Хадід Іоланда зробила відверте зізнання на своїй сторінці в Instagram. 55-річна жінка поділилася тим, що позбулася всіх штучних імплантатів у своєму тілі.

Іоланда Хадід розповіла підписникам, що довгий час вважала, що "жінка не може виглядати сексуально без використання імплантатів, філерів і ботоксу". Однак, ці атребуті ледь не відправили колишню модель на той світ.

"55 і я посміхаюся зсередини. Нарешті повернулася до оригіналу 1964 року. Перебуваючи в тілі, вільному від грудних імплантатів, наповнювачів, ботоксу, розтяжок і іншої фігні, яка, як мені здавалося, мені потрібна, щоб не відставати від того, що зумовлено суспільством. Я вірила, що так має виглядати сексуальна жінка, поки токсичність мало не вбила мене. Ваше здоров'я - це ваше багатство, тому, будь ласка, приймайте обґрунтовані рішення, вивчіть інформацію, перш ніж впровадити щось стороннє у ваше тіло", - написала Іоланда.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях користувачі підтримали маму сестер Хадід і написали, що вона виглядає чудово без пластичної хірургії.

Нагадаємо, всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, на цей раз модель опублікувала милі дитячі знімки з мамою і сестрою – Джіджі Хадід – і зворушливо привітала свою маму з Днем народження.

Раніше Знай.ua повідомляв, одна з найдорожчих бікіні-моделей Алексіс Рен поїхала відпочивати в Мексику в компанії невідомого брюнета. Красуню помітили в компанії чоловіка, який влаштував їй фотосесію в океані.

Також Знай.ua писав, відомий фешн-журнал Models.com опублікував рейтинг найкращих моделей 2018, яких обирали професіонали і читачі видання. Моделлю 2018 року стала Адут Акеч з Південного Судану - за версією журі і Джіджі Хадід - за версією читачів.