Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує, мабуть, в залі для репетицій, на ній відповідне вбрання. На знімку Лобода з'явилася в дивній позі, мабуть під час танцю, з мікрофоном у руці і задертою ногою. На ній чорний спортивний одяг з картатою сорочкою, яка спадає з плечей. Волосся артистки розпущене і трохи розпатлане і за ними майже не видно обличчя.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Йшов 100 час прогону. СЬОГОДНІ ПЕРШИЙ день. Ласкаво просимо НА #СУПЕРСТАРШОУ". Як відомо, наприкінці минулого року артистка потрапила в лікарню і змушена була перенести концерти на двадцяті числа січня. Тоді співачці зробили термінову операцію на нирках, а після вона злітала на острови з дітьми відпочити. Концерти відбудуться в Москві і тепер Світлана старанно до них готується.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прихильники Лободи не пройшли повз і почали обговорювати її нову публікацію. Ті, хто купив квитки, пишуть Світлані, що вже не можуть дочекатися її концерту, а деякі просто пишуть компліменти. "Удачі!", "Ех, скоріше б, вже не терпиться!", "Ми дуже чекали, удачі вам", "Що за педалі на ногах?", "Дуже шкода, але не зможемо потрапити на концерт. Може хтось хоче, але не зміг придбати квитки?", "Скажений ритм", "Відмінний прикид! Іноді можна так виступати", "Світла, удачі тобі! З нетерпінням чекаю концерту", "Удачі, наша красуня", "Красуня", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.