Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом повідомити шанувальникам, що вже повернулася з відпочинку на Мальдівах. Для цього повністю гола Волочкова сфотографувалася в снігу. При цьому вона прикрила груди банним віником, а ось "низ" не прикрила нічим. До того ж, собі на голову Анастасія поклала жменю снігу. У підписі до фотографії скандальна балерина розповіла, як любить повертатися додому.

"На Мальдівах занурилась в Індійський океан і отримала повну гармонію, але, повернувшись додому, одразу ж поринула в цей білий пухнастий сніг. Як же я люблю Мальдіви, але як же я люблю бути вдома. Як вам моя шапочка?", - написала артистка. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її повернення.

"Відчайдушна", "А навіщо?", "В г*вно не пробували зануритися?", "А донька присутня в житті балерини чи як?", "Ви всерйоз вважаєте, що Ваші фото «розбурхують» людей?", "Ну п*здець! Припливли. Тільки начебто нормальні фотки стала виставляти. Тверезі начебто, в одязі. І ось знову білку піймала", "Ні, ну людину, здатну голою попою в сніг, неможливо не поважати!", "У нашої дурепи ні розуму, ні фігури", - пишуть в коментарях до фото Волочкової.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.