Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка вирішила прорекламувати компанію, яка зробила ремонт у квартирі її паралізованого батька, проте навіщось сіла на шпагат прямо посеред кухні.

"Спасибі велике за допомогу в ремонті петербурзької квартири мого батька! Хороші люди опиняються в потрібний час поруч 🙏 Ремонт був зроблений швидко і якісно. Раджу цю компанію всім! А нещодавно ми з хлопцями зняли дуже круту і креативну рекламу. Як вам?😉", - поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Посади свиню за стіл, вона й ноги на стіл", "Такий насичений графік...аж голову помити ніколи, навіть для реклами..стрьомно", "І шпагатом шліфанула👍🏻😸", "Фу! Своєю вонючкою о стільницю потерлася... та і ногами потерлася!!".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.