Скандальна українська телеведуча та віднедавна наречена міністра соціальної політики Павла Розенка Олена-Христина Лебідь перенесла серйозну операцію.

Відповідне фото дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Незадовго до цієї новини Лебідь стривожила численних шанувальників новиною про те, що вона зламала ногу. Незабаром після цього в мережі з'явилося фото, яке скандальна телеведуча опублікувала після пережитої операції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

На фото видно, як Лебідь лежить на кушетці, на руці у неї видніється катетер від крапельниці. Подробиці операції вона розголошувати не стала.

"20 хвилин після операції: політ нормальний. Але холодно - триндець! Спасибі всім, хто побажав удачі", - написала вона під фото.

Шанувальники телеведучої не на жарт стривожилися. У численних коментарях вони пишуть слова підтримки і бажають дівчині якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, віце-прем'єр Павло Розенко засвітився на світському рауті у компанії із скандальною українською телеведучою, яка виявилася його нареченою.

Павло Розенко
Павло Розенко

Відповідну інформацію та фото оприлюднили у мережі.

Нареченою чиновника виявилася телеведуча Христина Лебедь, відома за програмою "Аферисти у мережах".

"Погляньте на цю парочку. На фото віце-прем'єр України Павло Розенко і його наречена - телеведуча Христина Лебедь. Розенко, це той реформатор, який всіляко намагається позбавити українців різних пільг і виплат, а ще за час роботи - наїв таке пузо, що в двері складно проходити. А стройняшка Лебідь - телеведуча проекту "Аферисти в мережах", - коментують у мережі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, який втратив за рік 30 кілограмів ваги, реально полетів до світу романтики та кохання. За чутками, Розенко буквально розтанув від почуттів до відомої телеведучої.

Також Знай.ua писав про те, що віце-прем’єр-міністр Павло Розенко прокоментував імовірність узаконення секс-індустрії в Україні.