Знаменитого актора Кіану Рівза показали в трейлері бойовика.
Про це повідомляє УНИАН.
Кінокомпанія Lionsgate представила перший трейлер третьої частини трилера "Джон Уік". Продовження культової франшизи називається "Джон Уік. Глава 3 - Парабелум".

Кіану Рівз грає елітного найманого вбивцю, який вирішив відійти від справ і віддалитися на спокій. Але це не вдається, тому що він сам стає бажаною метою для кілерів зі всього світу.
Прем'єра фільму планується на травень 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що творці фільму "Сибір" опублікували на офіційній сторінці YouTube перший трейлер з американським актором Кіану Рівзом в головній ролі. Всього за добу його подивилися майже 80 тисяч осіб.

Ключова роль у картині була відведена герою Кіану Рівза. У фільмі він грає американського торговця дорогоцінним камінням Лукаса Хілла. Його персонаж цілком поглинений спрагою наживи і для продажу безцінних блакитних діамантів він приїжджає в Росію.

В першому трейлері Рівз прогулюється по Санкт-Петербургу і зв'язується з кримінальними авторитетами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у той час як всі обговорюють новий роман актора Бреда Пітта, його колишня дружина Анджеліна Джолі не втрачає дарма часу, про це зараз активно повідомляють західні ЗМІ.

Так, за словами інсайдерів, голлівудська красуня Джолі зустрічається з відомим актором Кіану Рівзом. Також з'ясувалося, що вони разом досить тривалий час. Адже чутки про їх роман ходять ще з серпня 2017 року.

"Знай.uа" писав, що в 1999 році Кіану Рівз і його дівчина Дженніфер чекали дитину. Однак, за тиждень до передбачуваної дати пологів дитина померла в утробі матері.

Дженніфер так і не змогла пережити трагедію, вона пила і вживала наркотики, а через два роки померла в автокатастрофі. Після цього випадку Кіану вирішив, що більше ніколи не одружиться.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще