Американська реперша Cardi B спільно з гуртом City Girls випустили новий кліп на трек Twerk.

Ролик опублікували на офіційному YouTube-каналі City Girls.

У пісні йдеться про популярний танець сідницями - тверк. Ця ідея відображена й у кліпі. На відео десятки жінок танцюють тверк, демонструючи оголені сідниці. Роблять вони це протягом всього відеоролика. Виконавиці пісні також танцюють тверк, однак вони повністю розмальовані фарбами. На їхніх тілах зображені тигри і відповідні смужки.

У ролику, який вже прозвали "гімном тверка", танець виконують всюди: на пляжі, у воді, на жердині, на яхті, на будівництві, на підлозі і на вулиці.

Ролик до треку Twerk зібрав мільйони переглядів вперше години після публікації. Нині його переглянули майже 8, 5 мільйонів людей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зазначимо, що американська хіп-хоп-співачка Cardi B нещодавно презентувала свою нову відеороботу. Над кліпом на композицію Money працював режисером Джора Францис. Протягом перегляду відео глядачі можуть побачити "гарячі" танці на пілоні, напівоголених дівчат та яскраві відверті костюми.

Нагадаємо, що український гурт презентував новий кліп на сингл "Коханці" - головний хіт альбому "Залізна ластівка". Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі гурту. Так, варто зазначити той факт, що нова пісня, та і сам кліп - це історія про "токсичні" сточунки, які вразили мешканців цілого міста.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сєдокова ледь не залізла на шию молодого самця. Скандальна артистка відзначилася новою витівкою.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Нікі Мінаж підірвала мережу голим вбранням. Відома реперка показала нове "спокусливе" фото. На одному зі знімків Нікі Мінаж позує зі своїм другом чи бойфрендом. На ній прозорий костюм в сіточку, який складається з лосин та кофтинки. При цьому крізь вбрання просвічуються чорні труси співачки і соски, заклеєні чорною ізолентою.