Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Зараз парочка відпочиває в Дубаї і частенько ділиться з шанувальниками фотографіями з райських канікул.

Але в той же час зараз в мережі набирає обертів новий челлендж під назвою #10yearschallenge. За умовами естафети, користувачі мережі почали викладати фотографії десятилітньої давнини і сучасні, щоб усі могли оцінити зміни. Так, Володимир Дантес теж перейняв естафету і опублікував дві фотографії з різницею в 10 років.

Так, на фото, які з'явилися в записі Дантеса він постав у двох образах. На першому фото це юнак, який бере участь у талант-шоу "Фабрика зірок". На той момент йому було близько 20 років. На другому фото вже більш змужнілий і одружений Вова, якому тридцять. В підписі до фотографій чоловік Дорофєєвої жартівливо написав: "Зліва Вова Гудков на кастингу фабрики зірок 2. Праворуч Володимир Дантес – безробітний, точніше так всі думають. #10yearschallenge".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію Дантеса. "Як був красень, так і залишився!", "В сенсі безробітний? Ти терпиш Надю", "Надя Гудкова", "Блін, у вас такий класний сильний голос, чому не співаєте? Разом з Надею давай", "Красунчик", "Не безробітний навіть, а бездомний", "Дуже дивно, що Вова Гудков, звичайний хлопчик з кастингу співає, а відомий Володимир Дантес – ні", "А чого всі думають, що Ви безробітний? Ви ж талановитий співак!", "Ну волосся, як і раніше хороше", "А як по мені тільки мішки під очима з'явилися", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Дантес розповів, як опинився під каблуком Дорофєєвої.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва залізла на Дантеса на людях.