Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в стильному образі разом Потапом.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в чорних лосинах і сірому светрі оверсайз. Артистка стоїть в обнімку з відомим репером і продюсером Олексієм Потапенком. Він одягнений у темні джинси та білу футболку з мультяшним принтом, на голові у нього біла шапочка.

Парочці вже давно приписують романтичні стосунки, а коли дует "Потап і Настя" розпався, ці чутки тільки посилилися. До того ж самі артисти підливають масла у вогонь, постійно з'являючись разом за кордоном. Але цього разу Настя Каменських повідомила шанувальникам, що готує нову пісню, а Потам нібито, просто її продюсер.

"Вчора на студії був створений справжній шедевр! Такими крутійшими авторами як @realpotap @rotoconpa @caceresmusica. На жаль, вийде не скоро так, як до цієї пісні багато інших релізів! Але всьому свій час! Творчість не має меж, рамок і перешкод! Треба просто робити, створювати і все обов'язково вийде. Рада, що мене оточують однодумці моя #nkteam і кращий продюсер світу @realpotap. Ми вже зовсім близько", - написала Каменських у підписі до фото з Потапом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фолловери впевнені, що Потап і Настя разом, але не як дует, а як пара, і вимагають у артистів скоріше вже зізнатися в цьому.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото