Артист Володимир Ткаченко розпочинає новий творчий етап з кардинальних змін і вчинків, пише Українська правда.

По-перше, чоловік змінив ім’я на Девіда Аксельрода. До речі, у паспорті він тепер також називається саме так.

А по-друге, чоловік Олени Мозгової прийшов на 9-й "Голос країни" та обрав команду Тіни Кароль.

Перший ефір нового сезону телешоу українцям показали 20-го січня. Тренерами улюбленого шоу, як відомо, стали Тіна Кароль, Потап, Дан Балан та Дмитро Монатік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

35-річного чоловіка-підопічного Мозгова відправила на талант-шоу

Ткаченко-Аксельрод на сцені талант-шоу виконав композицію "Never Enough" Jenny Lind та розвернув усі 4 крісла.

Аксельрод - це прізвище діда Володимира, тому він його і взяв

"Я прийшов на це шоу, щоб показати всім своїм прикладом, що не треба боятися змінюватися, не треба боятись почати все з початку, тому що тільки так ми можемо вдосконалювати себе і знайти себе в цьому житті. Мені здається, мене може зрозуміти тільки гарна і дуже розумна королева. Я обираю Тіну", - сказав Аксельрод.

За Девіда навіть почали боротися судді. Однак він обрав команду Тіни Кароль.

Нагадаємо, у Кварталі 95 розповіли, як можна "розлучитись": нас вінчали московські попи. Комічна і життєва ситуація в основі сюжету номера 95 Кварталу змусила українців задуматись про велике.

Головні ролі у гумористичному номері виконали Володимир Зеленський та Олена Кравець і за сюжетом номеру пара розлучеється через рішення чоловіка. Він же аргументує його тим, що пара обвінчалась у церкві Московського патріархату.

"Тепер виходить, що всі шлюби укладені раніше в церквах московського патріархату вважаються недійсними! – При чому тут церква? Нас Бог вінчав! – Перестань! Рука Москви нас вінчала!".

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова показала, як виглядала на самому початку своєї кар'єри.

Також "Знай.ua" писав, що донька Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.