Відома британська актриса Мейсі Вільямс прославилася роллю Арії Старк в культовому серіалі сучасності "Гра престолів". Дівчині всього 21 рік, але у неї вже армія шанувальників і підписників в Instagram. А ще актриса славиться експериментами зі своїми образами і зовнішністю. Приміром, у грудні брюнетка Мейсі радикально змінила колір волосся - тепер у неї ніжно-рожева шевелюра.

Мейсі Вільямс частенько радує свою восьмимільйонну аудиторію фоловерів в мережі новими цікавими постами і фотографіями. Так, в цей раз актриса показала фотографії свого відвідування Лувру у рамках свого візиту на Тиждень моди Paris Fashion Week. Для виходу в люди Мейсі наділа кремовий светр з довгими рукавами і високим коміром, а поверх нього сукню зі зміїним принтом.

Деякі шанувальники турбуються за дівчину, адже, незважаючи на прохолодну погоду, вона вирішила не надягати колготки, прогулявшись по вулиці з голими ногами. Свій образ Мейсі доповнила чорними черевиками і яскраво-рожевою сумочкою Kenzo. Її рожеве волосся розпущене і трохи завите, а на обличчі легкий нюдовий макіяж.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, а також заспать її фотографії лайкам та компліментами. "Так мило", "Дуже добре", "Ти така мила", "Хороший джемпер", "Ти схожа на Барбі", "Ви прекрасні", "Люблю рожевий!", "Це чудово", "Ти виглядаєш приголомшливо", "Ви чудова!", "Ви змушуєте мене хотіти пофарбувати волосся в рожевий колір! Насправді ваше волосся чудове!", "Сумка, відповідна до волосся", "Моє рожеве сонце", "Тобі подобається Париж?", "Сьогодні в Парижі -2 C, чому ти в сукні без колгот?", "Так до біса ідеально, Мейсі", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Вільямс.

Нагадаємо, у мережі з'явилися трейлер і дата виходу останнього сезону "Гри престолів".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка "Гри престолів" заплакав, дізнавшись фінал серіалу.

Також, портал "Знай.uа" писав, що автор "Гри престолів" Джордж Мартін зробив сенсаційну заяву.