До прем'єри нового сезону тревел-шоу "Орел і решка" залишається цілих два тижні, але є одна новина, яка допоможе скрасити очікування шанувальників. Проект назвав імена нових ведучих, які і будуть досліджувати світ в рамках сезону "Мегаполіси".

Новими ведучими мегапопулярного тревел-шоу стали Антон Зайцев і Оля Антипова. Ми вирішили розповісти трохи про них.

Антон Зайцев на телебаченні не новачок. До участі в "Орлі і решці" він був ведучим ранкової телепрограми і вечірнього караоке-шоу в Єкатеринбурзі. За освітою - артист драматичного театру і кіно, працював на радіо і вів різні заходи.

"Мені 25 років, з них років 17-ть я щось веду: концерти, програми, заходи. Я з дитинства закоханий в свою професію і в те, чим зараз займаюся. "Орел і решка. Мегаполіси"- це буде нереально відважний сезон. Зізнаюся, я отримую величезне задоволення від випробування власних можливостей і перевірки сили волі. І мені б дуже хотілося, щоб глядачі отримували задоволення разом зі мною", - цитуж слова телеведучого прес-служба каналу "Інтер".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Напарниця Антона - Оля Антипова - різнобічна особистість. Вона вчилася в школі зі спортивним ухилом, а також в школі мистецтв по класу гітари і фортепіано, де отримала диплом викладача гри на гітарі. Ще від часів навчанні в школі мистецтв і до сьогодні Оля є солісткою білоруського ансамблю народної пісні "Живiца".

Про різнобічні уподобання свідчить і те, як Оля здобувала вищу освіту. Поступила в академію авіації на авіадиспетчера, але потім перевелася в інститут підприємницької діяльності на спеціальність "Економіст-менеджер".

Оля встигла змінити чимало робіт, але завжди мріяла потрапити в телевізор.

"Ходила на всі кастинги поспіль: на пісенні, гумористичні, новинні, рекламні, пробувалася на радіо. Мені завжди говорили "ні"! То зовнішність не та, то дикція, то харизми не вистачає ... Проте іноді на кастингах я доходила до головних проб, злітаючи на фіналі. Це засмучувало до сліз, але давало мені віру в те, що я все-таки щось можу. А потім був кастинг в "Орел і решка". Дала собі установку: "Я стільки років б'юся в закриті двері - вистачить: це моя остання спроба, і я використаю її максимально". І перемогла!", - розповіла Оля в інтерв'ю "Інтеру".

Новий дует у дії ви зможете побачити вже 3 лютого об 11:00. Першою точкою на карті світу, де побувають Оля і Антон, стане китайське міста Макао.

Нагадаємо, одна з учасниць шоу "Орел і решка" Настя Івлеєва оголосила про закриття проекту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Коля Серьга розповів про те, що відбувається за кадром шоу "Орел і решка".

Також Знай.ua писав, ведуча "Орла і Решки" вразила фанатів зміною іміджу