Композитор Костянтин Меладзе зізнався в недавньому інтерв'ю, що не відчуває жалю з приводу того, що Світлана Лобода вийшла в свій час з групи "ВІА Гра". Співачка брала участь у житті групи впродовж лише декількох місяців (у 2004 році), після чого прийняла рішення зайнятися сольною кар'єрою.

Меладзе розповів: "Я ні секунди не шкодую, що Світлану запросив, і ні секунди не жалкую, що ми з нею розлучилися. Я вчасно її взяв в групу "ВІА Гра" і вчасно відпустив. Все було дуже вчасно. А займатися сольним жіночим проектом у мене тоді не було бажання. Мені вистачало Валєри і групи "ВІА Гра2, я був завантажений за горло. Сольний проект я взяв і відчув у ньому необхідність, коли Віра Брежнєва пішла з групи. У 2008 році ми з нею спробували, і до 2010 року у нас вийшло. Потім я займався кар'єрою Поліни Гагаріної".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що колишня солістка "Віа Гри" Віра Брежнєва заспівала в новорічну ніч в одному з телешоу разом з оновленим складом групи. Співачка покинула колектив, в якому виступала більше чотирьох років, в кінці 2007 року і продовжила кар'єру співачки вже сольно, через півроку після відходу з ВІА Гри випустивши свій перший кліп.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний співак Валерій Меладзе часто балує своїх фанатів яскравими знімками в Instagram. Не так давно знаменитість похвалився алкогольними запасами. Так, артист вирішив показати ранкову гімнастику з величезними пляшками вина. Меладзе підписав фотографію також в жартівливому тоні: "Почни новорічний ранок з гімнастики. Головне, не брати зайвого на груди.)))".

Також "Знай.uа" писав, що популярну українську співачку Віру Брежнєву, яка активно будує свою кар'єру на території Російської Федерації, вирізали з ефіру на одному з російських телеканалів. Як стало відомо, причина виявилася дуже простою – вказівка керівництва каналу. Враховуючи ставлення Брежнєвої до нинішнього керівництва телеканалу та відмову в спілкуванні з його представниками, подібного повороту подій слід було очікувати.