Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зірковою матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У 13-річної дівчинки майже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами. Так як зараз сімейство Полякової відпочиває в Таїланді, Маша іноді викладає фото в купальнику. Цього разу підліток здивувала користувачів мережі новим фото з розпущеним волоссям.

На фотографії, яка з'явилася в записі Маші Полякової, вона постала на огляд публіки в суцільному чорному купальнику з написом "Miami" на грудях, який підкреслює струнку фігуру. Як відомо, нещодавно вона схудла на 10 кілограм. Дівчинка стоїть у зелених заростях і мило посміхається в камеру. Її довге густе волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плече, частину з нього Маша тримає в руці, іншою рукою вона вхопилася за лист рослини.

У підписі до фотографії Полякова-молодша повідомила, що це останній день сімейного відпочинку. "Останній день. Яка у вас погода?", - написала Маша. Підписники дівчинки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Машу засипають компліментами в коментарях, але найбільше похвали дісталося її пишному довгому волоссю. Деякі прихильниці просять Марію поділитися секретами догляду за шевелюрою.

"Красуня", "Шикарне волосся, і шикарна Маша", "Дуже круто виглядаєш. У нас лапатий сніг", "У тебе шикарне волосся, у нашої донечки теж довге", "Одягайся тепліше", "Ух ти! Неймовірно красива", "Машуня, у нас холодно і мокро, привези трохи тепла", "Красуня!", "Машенька, ти дуже гарна", "Яке волосся і сама красуня", "Ідеальна фігура, секрет скажеш?", "Машуня, дуже мила і ніжна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Маші Полякової.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.