Відома українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Цього разу Аліна Гросу вирішила не зраджувати своєму образу і виклала кілька знімків з відвертої фотосесії. На її сторінці з'явилася публікація з темними фотографіями, на яких видно лише силуети. На деяких фото можна розрізнити одяг – короткий топ і пишна спідниця. При цьому голову артистки видно добре, її волосся розпущене і розвівається в різні боки, а на обличчі стриманий макіяж. Аліна вигинається в різних позах перед камерою, і шанувальники можуть побачити відмінну фігуру і пишний бюст дівчини.

Раніше Аліна Гросу розповідала шанувальникам про те, що на телеканалі "Україна" виходить серіал, у якому вона знялася. У підписі до цих фотографій дівчина також згадала про "Таємне кохання". "Сьогодні нова серія #ТайнаяЛюбовь, де ми знову зустрінемося з вами. Я чекала понеділка, більше ніж цих вихідних, напевно, вперше. А ви поки вибирайте. #выбирайгросу 1/2/3/4/5?", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. "Загадкова і ніжна!", "Аліна, а скільки всього серій в серіалі?", "Дуже подобається серіал, чекаю не дочекаюся вечора", "Всі фото гарні, але 4 найбільше подобається!", "Серіал класний", "Аліна, Ви супер. Актриса крута, я милуюся Вами", "Ви така крута актриса. Навіть і не очікувала, так добре граєте", "Мені всі фото подобаються", "Всі фотки супер!", "Алінка, ти прекрасна", "Алінка, ти супер. У серіалі знімаєшся. Хотілося б побачити тебе в інших серіалах", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала миле фото зі своєю бабусею.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аліна Гросу увірвалася в український кінематограф.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".