Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Але в цей раз пост Бабкіна спантеличив шанувальників.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує, сидячи в позі лотоса, і медитує. На знімку Сергій Бабкін з голим торсом, на ньому тільки сірі штани і металеві елементи лицарської кольчуги на руках і плечі. Артист сидить із заплющеними очима, а за його спиною також з закритими очима статуя Будди.

У підписі до фотографії Сергій Бабкін розповів шанувальникам, що став учасником проекту "Caballero. Лицарі XXI століття". "Сила сучасного лицаря в спокої. Фото @irinadzhul для проекту «Caballero. Лицарі XXI століття», для журналу «Наталі»", - підписав фото музикант. Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч коментарів. Фоловери в захваті від красивого тіла артиста і його відмінної фізичної форми. Бабкіна засипають компліментами в коментарях.

"Круто! Світло нереально красиве, а лицар захват!", "Сергій Бабкін гумовий, це круто виглядає", "Це йогоцентр в Києві?", "Сергію, ти раніше був ох**нним рокенрольщиком, а зараз?", "Йог завжди спокійний!", "Яка естетична фотографія, Боже", "Ого, атмосферно! Якесь енергетично заряджене фото", "Несподівано", "Круто", "Воістину це так", "Я думав, що Сергій християнин. Дуже шкода", "Фото бомба-граната", "Дуже мальовниче та гармонійне фото!", "Схожий на Jacks з Mortal Kombat", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Сергія Бабкіна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Бабкін поширить свою "Музасферу" по всій Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бабкін розповів, де і з ким насолоджувався влітку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.