Популярний голлівудський актор, колишній чоловік Анджеліни Джолі Бред Пітт знайшов нове кохання.

Цю інформацію повідомляє The Sun.

Журналісти, посилаючись на перевірене джерело, розповіли, що зараз відомий актор у відносинах з Шарліз Терон. Нібито пара разом вже близько місяця.

Шарліз Терон

За даними джерела, минулі вихідні Шарліз Терон і Бред Пітт провели разом. Також відомо, що нещодавно Шарліз Терон була в гостях у Пітта - вона відвідала його будинок в штаті Луїзіана.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Бред Пітт

Портал повідомляє, що нібито колишній коханий Шарліз Терон Шон Пенн познайомив її з Бредом Піттом. Варто відзначити, що актриса знаходилась у відносинах з Пенном всього кілька місяців. Примітно, що у Шарліз, як і у Бреда, є прийомні діти.

Нагадаємо, сімейство Джолі-Пітт вже давно повинно було стати героями програми "Пусть говорят". Скандал підігріла свекруха колишньої коханої Пітта, яка довго мовчала. Мати Бреда розповіла деякі деталі:

1) мало того, що сама Джолі дуже істерична, так вона ще й Бреда довела до нервових зривів;

2) з тих пір, як знаменита сім'я оголосила про розлучення, глядіти онуків майже неможливо, хоча здавалося б, до чого тут бабуся.

Тепер слід чекати відповіді родичів Енджі, адже цілком можливо, що в цій справі з'являться ще якісь деталі.

Раніше портал писав, що Анжеліна Джолі останнім часом не дуже часто радує своїх фанатів знімками і дуже рідко можна побачити її появу на публіці разом з дітьми. Актриса вкрай рідко з'являється на світських заходах.

Не так давно, в день, коли всі знаменитості активно готувалися до церемонії вручення нагород премії "Золотий Глобус - 2019", Анжеліна вирушила на шопінг разом зі своїм сином Ноксом.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Анджеліна Джолі вперше розповіла, як виховує дітей.

Також "Знай.uа" писав про те, що Джолі засвітилася з новим красенем.