У ЗМІ підтвердилися чутки про розлучення Ксенії Собчак і Максима Віторгана - співачка перестала приховувати новий роман з Костянтином Богомоловим. З чого ж почався найгучніший скандал російського шоу-бізнесу за останній час? Про це передає Clutch.

Перші чутки

Про стосунки 37-річної Ксенії Собчак та 43-річного Костянтина Богомолова почали говорити восени 2018 року. Але чутки розвіялися під час новорічних свят: подружжя разом поїхало у відпустку і зворушливо вітало один одного в соцмережах. Вони також робили парні виходи в світ.

Злив в Telegram і реакція на нього

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Після Нового року в Telegram-каналах почалися активні обговорення зради Собчак. Журналісти "розкопали", що Богомолов розлучився з дружиною Дарією Мороз після 8 років шлюбу. Віторган і Собчак ж продовжили поводити себе як щаслива пара.

Публічні появи Собчак і Богомолова

Богомолов і Собчак з'явилися разом на прем'єрі фільму "Будинок, який побудував Джек". Пара не ховалася від фотографів і активно фліртувала один з одним.

Стосунки Собчак і Віторгана

У ЗМІ почалася справжня буря, результатом якої стало те, що Максим почав активно залишати колючі коментарі під постами дружини у соцмережах. Ксенія, правда, встигала їх видаляти, але не завжди.

Підтвердження роману

22 січня одне з російські ЗМІ Spletnik написано, що в оточенні Собчак підтвердили чутки про її роман. Інсайдер розповів, що на прем'єрі вистави Богомолова "АЙ ФАК. Трагедія" учасники любовного трикутника поводилися цивілізовано і мило спілкувалися один з одним.

Бійка Віторгана та Богомолова

21 січня стало відомо, що Максим Віторган побив театрального режисера Костянтина Богомолова. Як повідомляється в Telegram-каналах, інцидент стався в одному з московських закладів.

Майбутнє

Судячи з усього, Віторган не збирається так просто відпускати Ксенію і буде боротися за її серце. Так що про розлучення говорити рано.

Нагадаємо, що Максим Віторган побився з режисером Костянтином Богомоловим.

Раніше Знай.ua повідомляла, Собчак зізналася, де опинилася після таємних переговорів у Києві.

Також Знай.ua писав, коханому чоловікові Собчак загрожує в'язниця, звинувачують у кримінальному злочині.