Легендарна американська співачка Мадонна, що днями неочікувано змінила образ з білявки на брюнетку, продовжує демонструвати свій оновлений образ.

Мадонна збирається запалити на "Євробаченні 2019": в інших не буде шансів

Здичавілі сідниці Мадонни влаштували пікантний землетрус: фанати розгублені

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомила зірка, поділившись кількома свіжими фотографіями в своєму профілі в Інстаграм, так вона "підготувалася до "вовчого кривавого суперлуння".

Нагадаємо, діти Мадонни змінили імідж: що вона з ними зробила?

Легендарна американська співачка Мадонна порадувала своїх фанатів яскравим і незвичайним знімком, який розмістила на своїй сторінці в Instagram. На ньому зірка показала всіх своїх темношкірих дітей Мерсі Джеймс, Естер і Стела, Девід Банда в перуках.

Виконавиця підписала фото: "2019-й, ми до тебе готові. Щасливих свят!".

Багато хто вважає, що світова слава і зірковий статус робить співачок недоторканними, однак це не є правдою. Нерідко популярність вдаряє їм в голову, і вони здійснюють вчинки, які призводять до проблем з законом і справедливого правосуддя.

Як повідомляв "Знай.uа", Мадонна показала, як виглядала до популярності: незвичайна, чарівна і дуже юна.

Всесвітньо відома співачка Мадонна протягом всієї своєї кар'єри, дивувала і вражала шанувальників. Здається, фанати зірки вже побачили все що можна і не можна, але не тут то було!

Нещодавно, на своїй сторінці в Instagram Мадонна опублікувала фотографію, на якій їй всього 19 років.

"Мені 19. Жила тоді в Нью-Йорку. Була студенткою школи танців Марти Грем. Я підробляла натурницею в художніх школах, таким чином оплачуючи оренду квартири, уроки малювання і фотографії. Багато з цих фотографій були продані Playboy і Penthouse, коли я стала знаменитою. Фотографи експлуатували мене, а суспільство намагалося засудити за оголені фото. В інтерв'ю пресі я тоді сказала: "Мені не соромно", і це потрапило в заголовки новин. І це перетворилося на співпрацю з Уорхолом і Харингом! Я є щасливою володаркою чотирьох таких картин. Їх я отримала пізніше, в якості весільного подарунка. Ви не можете зупинити Мистецтво, намагаючись зганьбити його. Творчість завжди перемагає" написала під знімком мадонна

Також "Знай.uа" писав, що несподівано помолоділа Мадонна розтанула в обіймах Ді Капріо.