41-річний російський актор Ігор Петренко, який нещодавно потрапив у базу "Миротворця", в п'ятий раз став батьком. Третю дочку йому народила третя дружина Христина Бродська. Про це в середу, 23 січня, повідомляє Бізнес.Медіа.

Відомо, що дівчинка з'явилася на світ 20 січня в одній із клінік Санкт-Петербурга. В цей час Петренко був на сцені. Про те, що актор в п'ятий раз став батьком, повідомив під час вистави театральний режисер Лев Рахлін. Відразу ж після завершення постановки актор поїхав до дружини.

"Пологи пройшли добре, мама і маля почувають себе прекрасно, завтра вони виписуються додому", - повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що у Петренко і Бродської вже є двоє доньок. Також у актора є двоє синів від попереднього шлюбу з актрисою Катериною Климовою.
Зазначимо, колишня дружина актора Катерина Климова виховує чотирьох дітей, тільки двоє з них народилися від Петренко.

Нагадаємо, на світ з'явилася перша здорова дитина від матері, інфікованої смертельним вірусом: цей випадок перевернув всю медицину.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Як повідомляв портал "Знай.uа", муніципальна няня: українцям доведеться зібрати купу документів та звітувати щомісяця.

В 2019 році молоді батьки зможуть отримати державну допомогу по догляду за дитиною. Влада компенсує українцям майже 1700 гривень на няню.

Також "Знай.uа" писав, унікальні очі маленької дівчинки загіпнотизували весь світ, але мама не знає, радіти чи плакати.