Цієї неділі, 20 січня, відшуміла грандіозна прем'єра шоу "Голос країни 9". Перший ефір набрав неабиякого резонансу серед глядачів. Зокрема, глядачі помітили іскру, яка пробігла між зірковими тренерами – Dan Balan і Тіною Кароль.

Dan Balan є номінантом на премію "Греммі", зізнався, що його приваблюють не лише новий досвід у талант-шоу або змагання. Не менше вразила його поп-діва Тіна Кароль, яка є його колегою по суддівському кріслу.

Під час першого "сліпого прослуховування" артист не стримував своєї симпатії. За його словами, Тіна Кароль підкорила його своєю щирістю.

"Коли я підійшов до Тіни, моя душа здригнулася. Перший погляд, і в голову приходить пісня "Ах, яка жінка!" Я дивуюся кожен раз, скільки гармонії в тобі, наче ти створена, щоб дарувати людям якесь тепло, щирість, мотивацію. Я дуже радий, що ти є в цьому проекті і поруч зі мною", - зізнався Dan Balan.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарі журналістам "1+1" молдавський артист додав, що Тіна Кароль – особлива жінка, яку йому пощастило зустріти.

На проекті Dan Balan почув кілька пісень, які справили на нього незабутнє враження. Тому під час шоу "Голос країни 9" співак планує дізнаватися краще Тіну Кароль і ще більше познайомитися з її творчістю.

"Прекрасна Тіна Кароль... Ми познайомилися на знімальному майданчику "Голоси". Раніше я чув кілька пісень Тіни, але на проекті її творчість зацікавила мене ще більше. Тим більше, під час відборів я чув її композиції в абсолютно різному виконанні – від учасників... Вона мене зачарувала. Неймовірно харизматична жінка. Такі зустрічаються вкрай рідко. Я дуже радий, що проект подарував нам шанс дізнатися один одного краще", - додав Dan Balan.

Слід зазначити, що під час шоу глядачі могли спостерігати і талант молдавського красеня. Dan Balan не приховував, що йому не подобається, коли Тіна Кароль отримує увагу від чоловіків. А на коментар співачки, що учасник "Голосу" ще й дуже симпатичний, Dan Balan попросив не розчаровувати його.

Нагадаємо, Тіна Кароль зачарувала нового суддю "Голосу країни", схоже все дуже серйозно.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.