Співачка Світлана Лобода виступала в московському Crocus City Hall 17, 18 і 20 січня, на концерт вона також покликала і давню подругу - російську співачку Лоліту Мілявську, передає Главред.

Мілявська після виступу подруги, не добирала слів і не стримуючи емоцій, нецензурно привітала Лободу з прекрасним виступом. В Instagram сама Світлана Лобода виклала на своїй сторінці відео з матюкливою 55-річною подругою Лолітою, підписавши відео: "Умираююю, обожаюю!".

Скандальна Лобода пояснила свою істерику в аеропорту: у мене нульова толерантність

"Свєто, ну коротше сама знаєш, концерт ох*ительный, ти ж, бл*ть, знаєш, що ти крутіша за всіх? Справа не в тому, що ти заспівала пісню "Суперзірка", а ще ж цьому треба відповідати, а ти відповідаєш. Бл*ть, пишаюся тобою, п*здець, с*ка, вуха заклало, можна тихіше? Люди у віці хочуть, щоб трішки тихіше. Свєтка, ти ох*ительная, піду тобі щас в гримерку скажу", - захопилася на відео Мілявська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шампанське з п'ятої точки: скандальна Лоліта постала в неоднозначному образі

Прихильники Лободи були в шоці від такої витівки Лоліти, називали її "вульгарною" і присоромили за такий "брудний вираз захоплення".

"Дура вульгарна… фу", "Це просто жах!", "Це жахливо, чесно, навіщо через слово так брудно висловлювати свій захват?", "Соромно й огидно...", "Лексикон привокзальній алкашки!", - залишали коментарі обурені юзери.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скажена Лоліта накинулася на Малахова, він відбивався стільцем: відео 18+.

Скандальна російська співачка українського походження Лоліта Мілявська давно відома своєю вульгарною поведінкою і талантом епатувати публіку. Вона не раз шокувала публіку своїми витівками.

Як повідомляв портал "Знай.uа" відпочинок Лободи розчулює: соцмережі обговорюють дозвілля співачки з дочкою

"Знай.uа" писав, що Лоліта вирішила замінити розп'ятого хлопчика своєю матір'ю: виродки били ногами.