Стилісти британського принца Вільяма знову припустилися фатальної помилки, яку тут же помітили фотографи. Передає Clutch.

Нещодавно принц Вільям вилетів в Давос, Швейцарія, для участі у Всесвітньому економічному форумі. Він вийшов на сцену разом з Девідом Аттенборо для обговорення важливих питань по захист дикої природи, але журналістів більше цікавили його зовнішній вигляд.

Закинувши ногу на ногу, герцог Кембріджський продемонстрував папараці і глядачам значного розміру дірку на його черевику. Швидше за все стилісти, які спішно готували принца до виходу просто забули перевірити його взуття. Конфуз став предметів для жартів недоброзичливців про тяжке становище королівської родини.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж. Про це пише Star News.

Повідомляється, що користувачі мережі вивчили недавні фотографії герцогині і прийшли до висновку, що вагітна жінка на таких термінах не може так глибоко присідати.

Користувачі припускають, що дитину герцогині і принца Гаррі виношує сурогатна мати.

А ще вона постійно тримається за живіт, щоб, по-перше, не втратити його, а, по-друге, щоб ніхто не здогадався, дитинка типу штовхається. Ні, ви не думайте, спадкоємець буде, тільки виношує його сурогатна мати".

Крім того, під час нового спільного виходу з принцом Гаррі, Меган Маркл привідкрила завісу народження дітей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, герцогиня Сассекська вперше розповіла, коли заплановано поповнення у королівській родині. Меган розповіла дев'ятирічній дівчинці, що знаходиться на шостому місяці вагітності, а пологи плануються на кінець квітня.
Нагадаємо, Кейт Міддлтон здивувала фанатів шикарним образом.
Раніше Знай.ua повідомляв, стилісти проаналізували найкращі образи Меган Маркл.