Легендарна модель 90-х Наомі Кемпбелл вразила фанатів відвертим вбранням, у якому вона вийшла на показі італійського модного будинку Valentino сезону весна-літо 2019.

Кемпбелл вийшла на подіум у вбранні від П'єрпаоло Піччолі, закриваючи показ.

Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл

Її фігуру прикрашало чорне плаття з багатоярусною спідницею, однак, увага шанувальників була прикута до верхньої частини наряду – він був прозорим, тому всі бажаючі могли побачити груди Наомі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Вдячна, що стала частиною такого неймовірного, чарівного моменту", - каже Наомі.

Нагадаємо, Нікітюк в купальнику звалилася в пісок: ідеальна фігура

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавнього відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка виставила фото у розкішному чорному купальнику, зізнавшись, що вона просто впала на пісок.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зірка Comedy Woman показала ідеальні ноги на пляжі, шанувальники в захваті

Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким трохи здивувала шанувальників.

Також Знай.ua" писав про те, що Ратаковскі перетворилася в Кайлі Дженнер: яка лялечка

Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковски обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася колажем, який їй надіслали фанати. Так, дівчина вразила схожістю з сімейкою Кардашьян, а саме з Кайлі Дженнер.

"Версія фанатів", - лаконічно підписала Ратаковски. За 19 годин кадр набрав майже 605 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали порівнювати Емілі з лялечкою.