Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, що з'явилися в записі зірки, вона позує на Мальдівах і всім своїм виглядом показує, як їй добре на відпочинку. Леся постала на знімках біля будинку з басейном, який, мабуть, орендує у відпустці. Для фотосесії вона одягла чорний купальник, якого майже не видно, адже поверх нього вона одягла довгу накидку з леопардовим принтом. Леся з'явилася на фото в різних позах, її волосся вологе, а на очах темні окуляри.

В підписи до фотографій Леся Нікітюк розповіла про свої пригоди. "Тепер розумію, чому Робінзон Крузо не хотів повертатися додому. P. S. Ви не знаєте, що за прикмета, коли мальдівська лелека сідає на твою хату? Назвали ми його Адік", - жартівливо написала Леся. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Красива", "Кайф", "А пташка на даху – жива?", "Леся, Ви красуня!", "Ти королева дня", "Шикарна", "Жінка-кішка, шикарна", "Леся та Адік", "Чапля в тему! Клас", "Королева", "Леся, ти супер!", "Як фея", "Як красиво! Очманіти просто!", "Ще в давнину говорили, якщо лелека сяде на будинок, то буде в ньому поповнення, тобто до вагітності!", "У Робінзона була П'ятниця, ось і весь секрет", "Сексуальна фоточка", "Леся, однозначно хороший знак. Дім, діти, сім'я, так що, Лесик, готуйся", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Нікітюк .

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.