Російський співак і композитор Ігор Ніколаєв ошелешив передплатників свого Instagram, показавши фото з Аллою Пугачової.

Архівних знімком він привітав з днем народження актора і шоумена Леоніда Ярмольника.

В кадрі показано Ігор Ніколаєв, Леонід Ярмольник і Алла Пугачова. Підписники прикували увагу до фігури і зовнішньому вигляду Пугачової. Незважаючи на те, що Примадонна у світлих джинсах, вона дуже струнка.

"Стара бабуся", "Чому немає дружини, зате є Пугачова?", "Алла взагалі як дівчинка виглядає", – коментують фото передплатники.

Нагадаємо, Пугачова не залишила шансу коханці Галкіна: справжня красуня перемогла вік

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Російський шоумен Максим Галкін розмістив в мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачевой, сином Гаррі і дочкою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав повідомлення Галкін.

Під повідомленням з'явилося безліч здивованих коментарів з-за неприродно молодого виду Примадонни: то захопилася фотошопом, то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лобода зачарувала Галкіна: це було смачно, сексуально, музично і дуже драйвово

Відомий російський шоумен, ведучий та пародист Максим Галкін у своєму Instagram тепло висловився про Світлану Лободу та її виступі, яке пройшло в Москві.

Наголошується, що на концерті побувала і Алла Пугачова. Захоплений Максим у коментарях до спільного фото з Лободою схвально відгукнувся про шоу української співачки.

Також Знай.ua" писав про те, що Невдала пластика згубила Пугачову: надія тільки на диво

Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова ледь не втратила життя в спробах догодити молодому коханцю, якого була старша на 12 років. Міла Андрєєва, подруга зірки, розповіла, що Пугачова лягла під ніж пластичного хірурга в надії омолодитися, але щось пішло не так. Співачці занесли інфекцію, яка могла б стати фатальною: замість юності і краси Алла Борисівна ледь не отримала розкішну могилу на одному з московських кладовищ.